Tisza Mozi Film FesztiválMagyar
Tisza Mozi Tisza Mozi
2017
2015
2013
2011
2009
2007
2005
2003
2001
Szolnok
Nevezési szabályok
1. Nevezési díj nincs
2. Általános tudnivalók
A fesztivál helyszíne: Szolnok, TiszaPart Mozi. A szervező a Tisza Mozi Kft.
Nevezni csak 2016. január 1. után készített filmet lehet. Egy alkotó - a mű rendezője vagy szerkesztője - maximum két filmet nevezhet.
Látvány kategóriában egészestés európai filmek nevezhetők. Képzőművészeti kategóriában bármilyen műfajú film nevezhető, amelyek képzőművészeti alkotások értelmezésére vállalkoznak, képzőművészek életét mutatják be, vagy maguk is a képzőművészet valamely eszközének felhasználásával készültek (pl. kísérleti animációs filmek).
Az előzsűri által a Filmfesztivál versenyprogramjába beválogatott filmek egy-egy alkotójának szállás és étkezési költségeit a szervezők biztosítják a Fesztivál idejére!
3. Nevezés két platformon keresztül lehetséges 2018. május 20-ig.
Az előválogatáshoz szükséges megtekintő kópiát a Filmfreeway oldalon keresztül, tárhelyre való feltöltéssel, online megtekinthető linkkel (jelszóval védett vimeo/youtube link) vagy postai úton DVD-én lehet eljuttatni a szervezőkhöz.
A tárhelyre való belépéshez az adatok az office [kukac] tiszamozi.hu címen kérhetők. A megtekintő kópiákat nem őrizzük meg és nem küldjük vissza. A kópiák a fesztiváliroda archívumába kerülnek, nem adjuk őket tovább.
A sikeres jelentkezéshez szükséges a nevezési lapot aláírva elküldeni. A nevezéssel kapcsolatosan az office [kukac] tiszamozi.hu címen lehet érdeklődni.
4. Tudnivalók a filmkópiákkal kapcsolatban
A filmfesztivál programjába beválogatott filmek alkotóinak értesítést küldünk. A kihirdetés időpontja 2018. június 30. Amennyiben a katalógus szerkesztéshez szükséges anyagok nem állnak rendelkezésre a film nem kerülhet be a fesztivál programjába. A versenyprogramba kerülő filmek kópiáinak 2018. október 5-től 21-ig a szervezők rendelkezésére kell állniuk. A kópiák eljuttatására vonatkozó információkat az előválogatást követően közöljük.
A fesztiválon a filmeket DCP-ről, Blu-ray lemezről, esetleg DVD-ről tudjuk levetíteni.
Az online letölthető filmek specifikációi: DCP 2K felbontás esetén mkv formátum HD vagy Full HD minőség esetén; kisebb felbontás esetén avi formátum.
A film vetítését akadályozó, a szállítás során keletkezett sérülésekről a film kézhezvételétől számított egy héten belül értesítjük az alkotót a lehetséges pótlás reményében.
A fesztivál szervezői nem vállalnak felelősséget arra az esetre, ha a film szállítás után megsérül, vagy ha a film nem a nevezési szabályzatban megadott technikai paraméterekkel érkezik meg.
A Filmfesztivál szervezőjének posta címe:
TISZA MOZI Kft.
5000 Szolnok, Templom u. 4.
Telefon magyar nyelven:
+36 56 424910
Telefon angol nyelven:
+36 70 2223100
E-mail-cím:
office [kukac] tiszamozi.hu
Internet-cím:
A beválogatott filmalkotásoknak, amennyiben nem angol nyelvűek, angol felirattal kell rendelkezniük.
A fesztiválra beválogatott alkotások promóciós anyagait – plakát, jelenetfotók, werkfotók, a trailer, szinopszis, valamint a rendező rövid életrajza és fotója – az office [kukac] tiszamozi.hu címre kell elküldeni /javasolt wetransfer, myairbridge fájlcserélők használata/.
A kópiákat a fesztivál csak a filmfesztiválon jogosult bemutatni, a promóciós anyagokat felhasználhatja a fesztivál reklámozására a fesztivál helyszínein, online felületeken, rádióban, Tv-ben, nyomtatott sajtóban. Amennyiben a filmhez nem készült trailer, a fesztivál a filmalkotás maximum 20 másodperces részét felhasználhatja promóciós célokra.
A filmvetítések a fesztiválon ingyenesek.
A nevezési lap aláírásával minden résztvevő biztosítja, hogy a beadott filmalkotással kapcsolatos minden szerzői és felhasználási joggal rendelkezik. A fesztiválon résztvevő hozzájárul, hogy az általa leadott képeken szereplő személyek és a kép tulajdonosai minden jogot biztosítanak a nevezőknek, így azokat a szervezők megjelentethetik a kiadványokban, sajtóanyagokban.
A film nevezésével a jelentkezők elfogadják, hogy a megállapodás a nevezési szabályok szerint történik.
Nemzetközi Fesztiváliroda
Alexandre Trauner ART/FILM Fesztivál 2018
Alexandre Trauner ART/FILM Fesztivál - 2018
A filmszemle katalógusa:
    Adobe Acrobat formátumAdobe Acrobat formátum (PDF): 7280 KB
Alexandre Trauner ART/FILM Fesztivál - 2018
A filmszemle műsorfüzete:
    Adobe Acrobat formátumAdobe Acrobat formátum (PDF): 2370 KB
2018
2016
2014
2012
2010
2008
2006
2004
2002
2000
Kapcsolat